Het Appartement

Appartement "Les Girelles" is recent gerenoveerd en is een zeer mooi ingericht appartement met zonneterras in Menton aan de Côte d'Azur. Het appartement kan gehuurd worden voor maximaal 4 personen.

Het appartement van 57m² is gelegen aan de zeedijk op de Porte De France in de wijk Garavan.

Vanop het terras heeft u een adembenemend zicht op het strand, de zee, de palmbomen, de Alpen en de oude kleurrijke huisjes typisch voor Menton.

Daarnaast is een ruim strand voorzien, waar je gezellig kan tafelen, luieren in de zon en zwemmen in de Middellandse Zee.

Kenmerkende voor deze streek is het uitzondelijke klimaat en de helblauwe zee. Het appartement beschikt over een mooi ingerichte keuken met oven en microgolf, een goed uitgeruste badkamer met douche en wasmachine, een slaapkamer voor 2 personen, een leefruimte met salon, eetkamer, TV en een ruim zonneterras van 7m² met zicht op zee.

In het appartement zijn ook strijkplank en strijkijzer voor handen. Erg praktisch voor wie het appartement voor langere tijd wil huren.

Een paar huisjes verder naast het appartement is een bakker waar ook elke dag vers brood gebakken wordt, 400 meter verderop ligt een supermarkt en 800 meter verderop ligt de winkelstraat van Menton. Vlak naast het appartement is een bushalte.

Bekijk de beschikbaarheid, huurvoorwaarden en de prijzen van het appartement nu!